Skip to content

Weddingplanning

Allereerst willen we u van harte feliciteren met uw voorgenomen huwelijk. Deze dag wordt een dag om nooit te vergeten. Waarschijnlijk heeft u al ideeën voor de ideale bruiloft en zal het een droom worden die uitkomt. Graag helpen wij mee om deze droomdag te realiseren. Er zijn veel verschillende mogelijkheden op dit gebied.

Bruiloft
Gastenboek bruiloft
Bruiloft 2
Gastenstoelen
Taart Bruiloft

Weddingplanner

Bij de organisatie van een bruiloft komt veel kijken. Graag zorgen wij ervoor dat u onbezorgd en ontspannen kunt genieten van de grote dag en de aanloop daar naartoe.

Een eerste afspraak: om te weten te komen wat we voor u kunnen betekenen, maken we graag een afspraak om kennis te maken. Dit kan op locatie of bij u thuis. Wij (Emma & Rensje) komen altijd samen op een eerste afspraak. Het is belangrijk in het eerste gesprek dat de klik er is en dat er genoeg vertrouwen is in onze eventuele samenwerking. Tijdens dit eerste vrijblijvende gesprek stellen wij ons graag voor en nemen we al uw wensen en verwachtingen door. Hierdoor hebben wij een goed beeld van hoe uw dag eruit moet komen te zien.
Tevens bespreken we uw budget; vanuit dit budget kunnen we verder werken en dit budget te allen tijden bewaken, zodat u absoluut niet voor verassingen komt te staan.

Wij kunnen o.a. het onderstaande voor u organiseren:

◊ Organisatie van de gehele bruiloft
◊ Ceremoniemeester op de dag
◊ Advies als u zelf de bruiloft organiseert.

Weddingplanning
Weddingplanning
Weddingplanning
Weddingplanning

Organisatie van de gehele bruiloft

U gaat trouwen en dit moet echt uw droombruiloft worden. Meestal zien we dat het aanstaande bruidspaar al genoeg ideeën en dromen heeft over hoe deze dag eruit moet gaan zien. Echter wilt u graag een weddingplanner die deze dag samen met u gaat organiseren. Wij helpen u graag. Na de eerste kennismaking gaan wij aan de slag met alle voorbereidingen. Het eerste dat we gaan doen is een lijst maken met eventuele trouwlocaties, hier maken we afspraken om deze samen met u te bezoeken. Als de locatie en datum vast staan gaan we verder met het plannen van de bruiloft. We leggen contact met de leveranciers die aan uw wensen voldoen. We maken afspraken met alle betrokken partijen en bewaken hierbij het budget. Dit alles uiteraard in overleg met het bruidspaar. We communiceren transparant met u over waar we staan met de planning en de gemaakte afspraken. Tevens zullen we een duidelijk draaiboek maken waarin de hele dag beschreven staat. Op de dag zelf zullen we zorgen dat alles goed verloopt, zodat u geniet van elk moment en totaal geen zorgen heeft over het verloop van de dag.
We zijn op de dag zelf het aanspreekpunt voor de gasten, locatie en de leveranciers. Als u lekker uitrust en terugblikt op deze prachtige dag, ronden wij alles af. Daarna lijkt het ons leuk om samen met het  kersverse bruidspaar te evalueren onder het genot van een heerlijk glas champagne.

Weddingplanning
Weddingplanning
Weddingplanning
Weddingplanning
Weddingplanning

Ceremoniemeester

Als u zelf alles wilt regelen, maar op de trouwdag niet een familielid of vriend(in) wilt belasten met alle regeltaken, dan kunt u ons inhuren als ceremoniemeester. Zo heeft u – en het familielid of de vriend(in) – lekker de hele dag tijd voor elkaar.

BXclusive helpt u voorafgaand aan de bruiloft met het regelen van de laatste details. We lopen samen met u alles nog een keer door en nemen contact op met alle leveranciers voor de laatste check. We maken een draaiboek voor de trouwdag en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Door onze ervaring weten we immers precies wat er allemaal fout kan gaan en kunnen wij onverwachte situaties voor u oplossen of – beter nog – voorkomen. BXclusive zorgt ervoor dat u als bruidspaar alleen nog maar hoeft te genieten!

BXclusive verzorgt:

◊ Ondersteuning bij het regelen van de laatste details
◊ Voorafgaand aan de trouwdag contact met alle leveranciers voor een laatste check
◊ Bijwonen van de eindbesprekingen op de betrokken locaties
◊ Een draaiboek en tijdschema voor de huwelijksdag
◊ Het bijhouden van de gastenlijst
◊ De rol van gastvrouw en aanspreekpunt op de huwelijksdag
◊ Een soepel verloop van de planning, en het voorkomen en eventueel oplossen van onverwachte situaties
◊ 24/7 ondersteuning

Weddingplanning
Weddingplanning
Weddingplanning
Weddingplanning
Weddingplanning

Adviesgesprek

Wilt u zelf de hele bruiloft organiseren, maar weet u nog niet hoe of wat? Of bent u al goed op weg, maar wilt u voor de zekerheid nog wat tips en advies? Dan kunt u bij BXclusive terecht voor adviesgesprekken.

Een adviesgesprek kan ingepland worden voor elk gewenst onderwerp of onderdeel van de bruiloft. Of u nu op zoek bent naar die leverancier van dat ene speciale koffiekopje, of toch nog voor de zekerheid een laatste check wilt op de tijdsplanning. Kortom: U bent al lekker bezig, maar heeft nog even een klein duwtje in de juiste richting nodig voor een perfecte dag.

Wat we doen:

◊ Een volledig aan uw behoeftes aangepast adviesgesprek
◊ Hulp en advies bij elk gewenst onderdeel
◊ Goede adviezen en/of leuke, up-to-date ideeën
◊ Digitaal verslag van het gesprek, inclusief lijst van voorstellen, tips en tricks

Anderen over ons

“Emma & Rensje zijn twee toppers! Hardwerkende meiden die alles uit de kast halen om een goed geregelde & gestylde bruiloft neer te zetten. En wat we vooral zo prettig vonden is dat ze meedenken en op de dag zelf heel flexibel zijn in het bedenken van alternatieven. Zij halen echt de last van je schouders af. Super fijn om met deze meiden te werken.”

Groetjes Esther Cosut

Emma & Rensje

Wij zijn Emma & Rensje oprichters van BXclusive. Ons doel is om van uw bruiloft een unieke droomdag te maken. In ons werk zijn we nauwkeurig, secuur en persoonlijk betrokken, … Lees meer over ons >

Weddingplanning

Contact

Voor meer informatie of vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 

error: Content is protected !!