Party planning

Wilt u een feest organiseren en weet u nog niet precies waar te beginnen, of heeft u gewoonweg niet voldoende tijd, dan bent u bij BXclusive aan het juiste adres! BXclusive is gespecialiseerd  in het organiseren van feesten en partijen, zowel in de privésfeer als zakelijk. 

IMG_0962
Decoratie,
Diner, helemaal klaar om de gasten te ontvangen,

Bent u op zoek naar een party planner? Wij nemen graag een gedeelte of al het werk uit handen zodat u heerlijk kunt genieten van het feest en de gasten. 

Foto kennismaking

Kennismaking

We beginnen met het doornemen van uw wensen tijdens een kennismakingsgesprek. Naar aanleiding daarvan sturen we u een vrijblijvende offerte toe. Hierna volgt een vervolg gesprek om de details uit te werken en daarna gaan we voor u aan de slag.

Neemt u gerust contact met ons op.

Anderen over BXclusive

  • “Voor mijn veertigste verjaardag heb ik BXclusive ingehuurd om een feest te organiseren bij ons thuis.  Ons huis en ook de tuin waren prachtig versierd waardoor het meteen een feestlocatie was. De catering was heerlijk! Er was volop keus voor iedereen. We hebben met zijn allen een fantastische avond gehad!! Het mooie van Bxclusive vind ik dat er behalve goed eten ook veel aandacht is voor de  opmaak van het eten en styling van de lokatie.”

    -Marloes Huisman-

  • “Afgelopen zomer hebben wij BXclusive ingeschakeld om de 65e verjaardag van onze vader te organiseren. Het eerste gesprek voelde gelijk al goed! Beide dames dachten ontzettend goed mee en kwamen met verschillende ideeën voor het feest. Wij waren meteen enthousiast, de offerte viel ontzettend mee.
    Wij hebben een geweldige avond gehad en zowel de jarige als wij hebben ontzettend genoten. We hadden nergens omkijken naar en beide dames waren aanwezig om alles goed te laten verlopen. 
    Zeker een aanrader om elk feest tot een succes te maken.”
    – A. van Dijk –

Emma & Rensje

Wij zijn Emma & Rensje oprichters van BXclusive. Ons doel is om van uw evenement een unieke feest te maken. In ons werk zijn we nauwkeurig, secuur en persoonlijk betrokken, … Lees meer over ons >

emma en rensje

Contact

Voor meer informatie of vragen kun u vrijblijvend contact met ons opnemen. 

error: Content is protected !!