Skip to content

Over BXclusive

Wie zijn wij
Wij zijn Emma en Rensje, 2 jonge vrouwen die volop in het leven staan. Allebei moeder, Emma van 3 kinderen en Rensje van 4, daarnaast werkzaam voor ons bedrijf BXclusive. Beide gek op koken en wijn en natuurlijk het organiseren van feesten en bruiloften.

Hoe BXclusive is onstaan
BXclusive is ontstaan nadat we samen al jaren aan het dromen waren over een bedrijfje waarin we samen zouden kunnen werken en unieke evenementen organiseren. Rensje heeft een opleiding weddingplanning gedaan en Emma evenementenplanning. Door dit te combineren en omdat wij allebei mensen zijn die graag organiseren en een mooi feest willen neerzetten zijn wij samen BXclusive begonnen.
We hebben al meerdere bruiloften mogen organiseren en meerdere events bij mensen thuis. Zoals verjaardagen, babyshowers, jubilea, of gewoon een gezellige borrel. Door het organiseren van deze bruiloften en feesten zijn we alleen nog maar enthousiaster geworden.
Ons doel is om van elk event een uniek event te maken en we doen dit met passie.

Over ons

Wat kunt u van ons verwachten:
Ons uitgangspunt is 100% tevredenheid en een uniek event.
*Hierbij staat u – onze klant – altijd voorop. 
*We zetten onze creativiteit en kennis van de laatste trends in. We denken hierin met de klant mee en dragen ideeën aan om zo tot een mooi eindresultaat te komen.
*We communiceren graag open en helder, en gaan pas over tot het echte plannen en organiseren, als u helemaal enthousiast en tevreden bent over de plannen, en het helemaal voor u ziet. 
*Tijdens het plannen en organiseren zijn we altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen.
*Wij werken nauw samen om tot het resultaat te komen dat u voor ogen heeft. 
*Tijdens de bruiloft of partij blijven wij zoveel mogelijk op de achtergrond, u ziet ons niet, en alles verloopt heel soepel.

Rensje over Emma:
\”Emma is een hele spontane enthousiaste vrouw. Met haar humor en doorzettingsvermogen is elke partij een feest om met haar te organiseren. Emma kan snel schakelen als het moet en komt met een creatieve oplossing waar nodig. Ze is eerlijk en doet wat er van haar verwacht wordt, hierin is zij erg consequent. Dit maakt haar erg betrouwbaar. Met Emma is elk feestje een echt FEESTJE\”

Emma over Rensje:
\”Ze is een planner in hart en nieren, enthousiast en met name creatief in het samenstellen van de perfecte bruiloft afgestemd op de individuele wensen van het bruidspaar. Rensje is kritisch en komt op voor de belangen van de klant. Ze legt snel en makkelijk contact met klanten en feestgasten. Ze heeft een sterk oplossend vermogen, is eerlijk en taakgericht. Ze werkt planmatig en heel gestructureerd.\”

error: Content is protected !!